+86 0755-83044319

Events

/
/

SLKOR Cégismertető

release time:2023-12-05Author source:SlkorBrowse:947

SLKOR Semiconductor and Kinghelm Electronics has fully launched the internationalization of its brand, and the penetration of small languages is essential. Now, the introductions of the two companies, the products developed, produced, and manufactured, as well as the introduction of the founder, Mr. Song Shiqiang, will be translated into various languages for promotion and publicity in countries and regions around the world where these languages are spoken.

The following is the Hungarian version of SLKOR Company Profile.

Shenzhen SLKOR Micro Semicon Co., Ltd. (www.slkoric.com) székhelye Kína Guangdong tartományában, Sencsen városában találhat, fejlődését az új anyagok, új technológiák és új termékek hajtják. SLKOR technológiai csapata főként a dél-koreai Yonsei Egyetemről és a Tsinghua Egyetemről származik, és birtokolja a nemzetközi élvonalbeli szilícium-karbid MOSFET gyártási technológiát, valamint az ötödik generációs gyors visszaállítású teljesítménydioda (SBD) technológiát. A kezdeti FABLESS tervező vállalatként indult, majd fejlődött ki egy olyan komplex vállalattá, amely tervezést, kutatást-fejlesztést, gyártást, értékesítést és technikai szolgáltatásokat integrál. SLKOR egy nemzeti csúcstechnológiai vállalat ISO9001 minőségirányítási rendszerrel és több tanúsítvánnyal, mint például az EU RoHS és a REACH.


6383525687655932779461616.jpg
SLKOR cég kínai stílusú ajtója

SLKOR-nak kutatási és fejlesztési intézményei vannak Dél-Korea Busan városában, Kína Peking városában és Szucsou városában,a wafer gyártása és a chip tesztelése többségében Kína területén történik, míg a székhelyen Sencsenben található laboratórium és központi raktár. Az együttműködő intézmények szerte a világon elterjedtek, és több mint 10,000 ügyfelet szolgálnak ki világszerte. SLKOR rendelkezik önálló szellemi tulajdonjogokkal, több mint száz szabadalmat szerzett, termékeinek száma meghaladja a 2000-et. Komplett irányítási rendszert és gördülékeny munkafolyamatot hozott létre, kiváló minőségi és szolgáltatási szabványokkal rendelkezik, valamint SLKOR márka ismertsége, hírneve és piaci részesedés gyorsan növekszik.


Picture1.png


SLKOR termékek három fő kategóriába sorolhatók: diódák, tranzisztorok, teljesítményalkatrészek és tápegységkezelő chip sorozatokba. SLKOR új termékekkel is jelentkezik, például Hall-érzékelők, ADC, BMS stb. A dedikált MCU-k és interfész chipjeik terén évek óta tartó technológiai tapasztalattal rendelkeznek! Az SLKOR olyan magasabb kategóriás termékeket is fejlesztett ki, mint a szilícium-karbid (SiC) SBD diódák, a szilícium-karbid (SiC) MOSFET tranzisztorok, az IGBT tranzisztorok, az ultragyors visszatérítésű teljesítménydiódák stb. Ezek a termékek kielégítik a magasabb kategóriás felszerelések, távközlési energiaellátás, napelemes rendszerek, orvosi berendezések, ipari IoT, új energia járművek, kis kerekű járművek, elektromos szerszámok stb. iparágak igényeit.SLKOR általános termékei közé tartoznak a Schottky-diódák, ESD (elektrosztatikus kisülés) védelem diódák, TVS (tranzientvédelem) diódák, általános diódák és tranzisztorok. Az áramköri eszközök közé tartoznak a magas, közepes és alacsony feszültségű MOSFET tranzisztorok, a FRD (gyors visszatérítésű) magas feszültségű diódák, a SiC SBD (szilícium-karbid Schottky) magas feszültségű diódák, a vezérelhető szilikonok, híd halom stb. Az áramellátást kezelő chipjeik közé tartoznak az LDO (alacsony kiesésű feszültségszabályozók), az AC-DC (váltóáramú - egyenáramú) és DC-DC (egyenáramú - egyenáramú) sorozatok. Emellett számos szenzor, általános és nagysebességű optokapuk, passiv kristály oszcillátor és egyéb kiegészítő szolgáltatások is elérhetők a vevők számára. SLKOR termékei széles körben alkalmazhatók okostelefonokban, laptopokban, robotokban, személyes közlekedési eszközökben, intelligens otthonokban, Járművek Internete, LED világításban, 3C digitális termékekben, okos viselhető eszközökben, az AIoT stb.

Picture2.png


SLKOR testvércég, Kinghelm Electronics (www.kinghelm.net), több mint egy évtizede szakosodott rádiófrekvenciás (RF) és mikrohullámú alkalmazások fejlesztésére. RF antennákat, csatlakozókat és dugaszolókat, kábelköteg-sorozatokat és egyedi termékeket kínálunk,együtt nyújt támogató szolgáltatásokat elektronikus komplett termékeket gyártó cégeknek.

 

SLKOR elkötelezett amellett, hogy a vállalatot egy szakmai, ökológiai és befogadó platformmá fejlessze ki. SLKOR hivatalos weboldalán különböző rovatok találhatók, mint a technológiai csere, a neves szakértők rovata, adatok lekérdezése, elektronikai hírek, ipari alkalmazások, elektronikai enciklopédia stb.Az előkészületben lévő 'SLKOR Technológiai Nagyelőadóterme', tervei szerint nemzetközi szintű szakértőket hív meg nyilvános előadások tartására. Ez nézetek ütközése, tudományos párbeszéd és gondolatok ünnepélye lesz, az esemény célja a félvezető iparágban dolgozó kollégáknak egy tanulásra és kommunikációra szolgáló palota létrehozása.SLKOR cég a sport összetartozásának, küzdelemnek és áttörésnek a szellemét beolvasta a munkába, támogatja az örömteli életet és boldog munkát, létrehozta a SLKOR Warriors kosárlabda csapatot, rendszeresen szervez különféle kulturális és sporteseményeket.


Picture3.png

SLKOR követi a „Őszinteség, szorgalom, szívósság, részletek,” vállalati kultúrát, és az „Soha ne tedd másoknak azt, amit magadnak nem kívánsz” elvet, azaz a tisztesség, nyitottság, együttműködés és kölcsönös nyereség vállalati etikát. A cég szoros együttműködést folytat beszállítóival, kereskedőivel, ügyfeleivel és minden együttműködő féllel a közös fejlődés érdekében. SLKOR azt reméli, hogy a technológia és termékek segítségével hozzájárul a világ fejlődéséhez, és Song Shiqiang úr vezetése alatt hamarosan a „félvezető iparág vezető vállalatává” válik!


Service hotline

+86 0755-83044319

Hall Effect Sensor

Get product information

WeChat

WeChat